Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Jeroen Pauw Sigrid Kaag

Jeroen Pauw was zondagavond 13 maart met de special De macht en het vertrouwen te zien op..



Jeroen Pauw Wekt Woede Met Vraag Aan Sigrid Kaag Schandalig

Jeroen Pauw heeft een litteken op zijn hals met een aangrijpend verhaal erachter. Jeroen Pauw presenteert vanaf 29 januari om en om met Sophie Hilbrand voorlopig de dagelijkse..


Jeroen Pauw kritisch op Frans Timmermans Alles wat deze man hier zegt is gelogen Speech Timmermans na MH17-ramp. Jeroen Pauw niet te spreken over Frans Timmermans Alles wat hij daar zegt is gelogen Jeroen Pauw In de speech zei de politicus. Jeroen Pauw gaat live op tv he-le-maal los op Frans Timmermans MH17-speech Jeroen zat aan tafel bij Renze Klamer die een fragment. Minister van Buitenlandse Zaken en beoogd vice-voorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans is vanavond te gast bij Pauw. Ook Jeroen Pauw toonde zich voor zijn doen extreem emotioneel toen hij donderdagavond hem herhaaldelijk voor leugenaar uitmaakte..



Jeroen Pauw Vraagt Sigrid Kaag Na Fakkelicident Ligt Het Niet Ook Aan Uzelf Nieuwrechts Nl

29K views 6 days ago Jeroen Pauw haalt zich flink wat woede op de hals met een vraag die hij in. Jeroen Pauw had zich niet met het interview moeten bemoeien Dat hij de haatcampagne tegen Sigrid Kaag..


Comments